Vacature

Magazijn- en Servicemedewerker (40 uur per week)

Kom jij ons team versterken?

Fulltime / parttime mogelijk

Wil jij een zeer uitdagende en verantwoordelijke functie? Solliciteer dan voor de functie van Magazijn en service medewerker bij Vuur & Rook Lunteren. Als Magazijn en service medewerker zorg jij voor de uitstraling van onze vestiging, verpakken van orders en zorg jij dat alles tot in de puntjes is geregeld. Wat je daarvoor terugkrijgt? Een goed salaris, 24 vakantiedagen én een gezellig team van fijne collega’s. Om het nog mooier te maken: een dikke kans op een vast contract, een flinke dosis verantwoordelijkheid en alle ruimte om verder te groeien. Dat wil je niet missen, toch?

Wij zijn Vuur & Rook:
Een gedreven, snelgroeiende organisatie van 20+ medewerkers met lef. Met nu een webshop, 3 magazijnen en een winkel in Lunteren maar we willen uitgroeien! Dat is onze ambitie en daar staan en gaan we voor. We zijn de top van Europa als het gaat om real American Low&Slow BBQ. We staan bekend om uitstekende service, ons ongekend groot assortiment, uitgebreide kennis en we scoren enorm goed op onze klanttevredenheid. Daar zijn we trots op en zetten we ons met 200% voor in. We zijn direct, schakelen snel en zijn iedere dag volop in beweging.

Ons bedrijf weerspiegelt onze cultuur, onze resultaatgerichtheid, drive, vakkennis en winnaarsmentaliteit staan aan de basis van ons succes.

Dit ben jij:
Een Magazijn en service medewerker zorgt voor de optimale uitstraling van onze winkel. Daarnaast is een groot onderdeel van de functie het klaarzetten en verpakken van orders.

Daarnaast heb je;

 • Een heftruck rijbewijs of de ambitie om deze binnen 3 maanden te halen
 • Flexibele beschikbaarheid op basis van een vast rooster (geen 9 till 5 mentaliteit)
 • MBO werk en denkniveau
 • Je bent erg klant- en servicegericht
 • Je kan zelfstandig werken en neemt je verantwoordelijkheden
 • Je bent representatief
 • Je bent woonachtig in de omgeving Lunteren
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en eventueel de Duitse taal

Wij bieden:
We vragen best veel van je voor deze baan. Behalve dat je goed bent in je vak, is een gezellige, zelfstandige en representatieve persoonlijkheid voor ons net zo belangrijk. Jij bent 1 van de gezichten van Vuur & Rook. Als jij de klant altijd vooropstelt en altijd de allerbeste service wilt leveren, dan passen wij bij elkaar.

Werken bij Vuur & Rook betekent samen bouwen en groeien en;

 • Een goed maandsalaris, afgestemd op functie, leeftijd en ervaring
 • 24 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek
 • 5 daagse werkweek maar tijdens seizoen wel met wisselende werktijden. Tevens werk je volgens een maandelijks rooster voor de zaterdagen (minimaal 1x en maximaal 2x per maand)
 • Veel ruimte om door te groeien. Denk aan de ontwikkeling tot teamleider
 • Leuke borrels, gezellige feesten en niet te vergeten te gekke Internationale BBQ Wedstrijden!
 • Werken binnen een gezellig en hecht team, waarbij de betrokkenheid verder gaat dan de werkplek alleen. Denk aan gezamenlijke bbq’s en bij elkaar langsgaan op verjaardagen

Solliciteer nu op deze vacature door je motivatie, cv en liefst ook pasfoto te mailen naar Martijn Schimmel: vacatures@vuurenrook.nl

Sollicitaties worden zorgvuldig in behandeling genomen, indien je drie weken na verzending geen reactie hebt ontvangen is je sollicitatie niet in de verdere procedure opgenomen. Hierover ontvang je geen nader bericht.

 

Sollicitaties via social media, chat en WhatsApp of eventuele vragen omtrent de sollicitatie worden niet opgenomen en beantwoord. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Pssst... We houden ook van leuke personeelsfeestjes!

Dit worden jouw collega's.

Heb je nog vragen?

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.