Vacature

Weekendhulp

Kom jij ons in het weekend helpen?

Zoek jij voor in de weekenden en in vakanties nog een leuke bijbaan? Dan zoeken wij jou misschien wel. We zijn op zoek naar parttime medewerkers die ervan houden om onze klanten met een grote glimlach de deur uit te laten gaan!

Wij zijn Vuur & Rook:
Een gedreven, snelgroeiende organisatie van 20+ medewerkers met lef. Met nu een webshop, 3 magazijnen en een winkel in Lunteren maar we willen uitgroeien! Dat is onze ambitie en daar staan en gaan we voor. We zijn de top van Europa als het gaat om real American Low&Slow BBQ. We staan bekend om uitstekende service, ons ongekend groot assortiment, uitgebreide kennis en we scoren enorm goed op onze klanttevredenheid. Daar zijn we trots op en zetten we ons met 200% voor in. We zijn direct, schakelen snel en zijn iedere dag volop in beweging.

Ons bedrijf weerspiegelt onze cultuur, onze resultaatgerichtheid, drive, vakkennis en winnaarsmentaliteit staan aan de basis van ons succes.

Dit ben jij:
Jij bent een koele kikker die zorgt dat onze winkel op en top blijft en zorgt dat onze klanten een onvergetelijk uitje hebben. Daarnaast ondersteun je bij de kassa, scan je producten en reken je deze met de klant af.

Dit verwachten we van jou;

  • Flexibele beschikbaarheid op basis van een flexibel rooster
  • Je bent erg klant- en servicegericht
  • Je kan zelfstandig werken en neemt je verantwoordelijkheden
  • Je bent representatief
  • Je bent woonachtig in de omgeving Lunteren
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en eventueel de Duitse taal

Solliciteer nu op deze vacature door je motivatie, cv en liefst ook pasfoto te mailen naar Dennis van den Dikkenberg: vacatures@vuurenrook.nl

Sollicitaties worden zorgvuldig in behandeling genomen, indien je drie weken na verzending geen reactie hebt ontvangen is je sollicitatie niet in de verdere procedure opgenomen. Hierover ontvang je geen nader bericht.

 

Sollicitaties via social media, chat en WhatsApp of eventuele vragen omtrent de sollicitatie worden niet opgenomen en beantwoord. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Pssst... We houden ook van leuke personeelsfeestjes!

Dit worden jouw collega's.

Heb je nog vragen?

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.